Cum să îngrijim părul să prevenim căderea, în trei etape!

Cum să îngrijim părul să prevenim căderea, în trei etape!

Cum să îmbunătățiți eficacitatea îngrijirii părului în trei etape?

Șampoanele și măștile populare și scumpe nu dau efectul dorit? Produsele fără îndoială vă îngreunează părul? Nu poți să scapi de vârfurile despicate și să crești lungimea? În acest articol, vom vorbi despre câteva trucuri de viață care vă vor ajuta să îmbunătățiți semnificativ starea părului și să creșteți eficacitatea produselor de îngrijire pe care le utilizați deja.

1.Primul lucru este să verifici dacă ai ținut cont de toate caracteristicile părului tău atunci când alegi produsele de îngrijire. De exemplu, părul întunecat în mod natural conține mai multă melatonină decât părul deschis la culoare. Acest lucru face părul brunetelor mai dens și mai elastic și le face pe blonde să se gândească la produse suplimentare de îngrijire, precum și la produse leave-in cu SPF ridicat pentru vară, mai ales când vine vorba de o excursie la mare.

Cei cu păr ondulat, creț sau creț au nevoie de o îngrijire și o abordare fundamental diferită față de fetele cu părul drept. Și vorbim nu numai despre șampoane și măști cu un semn special, ci și despre cum să spălați, hrăniți, uscați și pieptăniți în mod corespunzător un astfel de păr.

Cu o selecție uriașă de produse moderne pentru păr, vă recomandăm să acordați atenție uleiului de brusture

2.Uleiul de brusture conține inulină naturală, proteine, uleiuri esențiale și grase (acizi palmitic și stearic), taninuri, săruri minerale și vitamine. Uleiul de brusture crește circulația capilară a sângelui și restabilește metabolismul la nivelul scalpului, hrănește și întărește eficient rădăcinile și structura părului, accelerează creșterea acestora, oprește căderea părului, ameliorează mătreața, mâncărimea și uscăciunea scalpului (efect antiseboreic și antimicrobian), restabilește. structura firului de par slaba si deteriorata (dupa colorare si permanenta). După folosire, părul devine gros, pufos și strălucitor.

  Stresul, alimentația proastă sau o dietă strictă, răceala, lipsa somnului, stresul plus Covid-19  - asta și multe altele afectează negativ starea părului. În acest format, organismului îi lipsesc în mod critic macro- și microelemente importante, astfel încât tot ceea ce este disponibil se adresează nevoilor sistemelor și organelor cheie, de a căror funcționare adecvată depinde literalmente viața noastră. Părul (și împreună cu el unghiile și pielea) trăiesc într-o dietă de foame și primesc vitamine și aminoacizi în mod rezidual. Nici cele mai scumpe șampoane nu vă vor ajuta cu o astfel de bază, mai ales dacă doriți să creșteți lungimea sau să scăpați de vârfurile despicate.

 3.Ieșirea din situație este simplă: completați deficiențele nutrienților cheie. Acest lucru se face cel mai bine cu ajutorul suplimentelor bioactive specializate.

Dacă nu sunteți fan să luați mai multe suplimente alimentare, atunci KIRRANO are soluții cuprinzătoare care vizează îmbunătățirea stării părului dumneavoastră. Vă recomandăm să acordați atenție suplimentului , care se numește: LuteinBar  Acesta este un supliment bioactive multicomponent.

 Colagenul Marin, KIRRANO și L-prolina  care este în compoziția colagenului marin este unul dintre cei douăzeci de aminoacizi proteinogeni. Se crede că prolina face parte din proteinele tuturor organismelor. Principala proteină a țesutului conjunctiv, colagenul, este deosebit de bogată în prolină. Cu o lipsă de colagen, părul devine mai tern și mai fragil și apar mai multe vârfuri despicate.L-Lizina este un aminoacid esențial care nu poate fi sintetizat de organism și se obține doar prin alimente sau suplimente. Acest aminoacid este materialul de construcție al colagenului. Oamenii de știință americani au demonstrat că utilizarea lizinei poate opri căderea părului în alopecia androgenetică.

 Cupru. Rolul cuprului în organism este enorm. Este necesar în special pentru menținerea structurii enzimei superoxid dismutază, care are un efect antioxidant puternic. Această enzimă joacă un rol important în prevenirea îmbătrânirii premature a pielii – este responsabilă de integritatea celulelor, de aceea este adesea inclusă în cele mai eficiente produse cosmetice anti-îmbătrânire. Fermitatea si elasticitatea pielii se mentine cu ajutorul colagenului.  Clorofila este recunoscută ca un bun antioxidant și conține Cu.  Bodycleance este recomandat pentru curățarea totală a organismului.

 Mulți oameni, în căutarea lungimii sau a aspectului părului, uită adesea să aibă grijă de scalpul lor. Dar această zonă are nevoie și de atenția cuvenită nu numai în acele perioade în care apar probleme vizibile, de exemplu, mătreața sau căderea crescută a părului, care iarna poate fi cauzată de un virus transmis, lipsa alimentelor proteice și în general a nutrienților importanți. Luarea de biotină poate ajuta la îmbunătățirea stării părului și a scalpului în această perioadă și la rezolvarea mai rapidă a problemei. Biotina face parte din enzimele care reglează metabolismul proteinelor, grăsimilor și carbohidraților și este, de asemenea, o sursă de sulf, care la rândul său este necesar pentru sinteza colagenului. Cercetările arată că creșterea aportului de biotină poate îmbunătăți calitatea generală a părului, inclusiv grosimea și strălucirea. Luarea suplimentelor de biotină favorizează și creșterea părului.

 Am vorbit deja despre suplimentele alimentare  nutraceuticile KIRRANO care vor ajuta la îmbunătățirea, printre altele, a stării scalpului. Dar mai sunt doi pași suplimentari care trebuie făcuți:

 1. Curățarea regulata in profunzime a scalpului. Scruburile și peelingurile specializate sunt perfecte pentru asta. Multe opțiuni pentru compoziții și texturi vă vor permite să alegeți cu ușurință exact produsul care vă va oferi efectul maxim și care (ceea ce este important) va fi foarte convenabil de utilizat.

 2.Masajul scalpului este o procedură excelentă care nu necesită abilități specializate pentru a fi efectuate. Alegeți un pieptene confortabil și potrivit care nu va răni pielea și pieptănați-vă părul la rădăcini în direcții diferite. Doar 5-10 minute zilnic și în curând vei observa rezultate excelente!

 

 

 

Înapoi la blog