Scopul Kirrano®

Imagine-de-prezentare

Salut! Sunt Lilia Ranogaet, călăuzită de o pasiune profundă pentru sănătate și echilibru, îmi doresc să împărtășesc povestea care stă la baza creării Kirrano - o abordare autentică în domeniul produselor de sănătate, inspirată de experiențele mele personale și de viziunea asupra transformării reale.

Înțeleg perfect frustrarea legată de produsele care promit multe, dar oferă puține rezultate. Am resimțit aceeași dezamăgire, fie la mine, fie la persoanele apropiate și am simțit nevoia de a aduce o schimbare semnificativă în industria produselor de sănătate. Așa s-a născut Kirrano - o expresie a credinței mele în puterea incontestabilă a naturii de a contribui la starea noastră de bine.

Diferența esențială dintre Kirrano și alți producători este transparența și angajamentul nostru față de rezultate reale. Știu că nu toate produsele de pe piață sunt la fel de eficiente cum ar pretinde, iar producătorii sunt ascunși în spatele cortinei.

Fiecare produs Kirrano reflectă o combinație atentă de cercetare științifică și expertiză naturopată, având în vedere nevoile individuale ale fiecărui consumator. Am dezvoltat formule complexe ce conțin ingrediente atent selectate pentru a aborda diverse nevoi de sănătate. Fie că este vorba de susținerea sistemului imunitar, de îmbunătățirea stării pielii sau sistemului circulator, produsele noastre au la bază cercetări științifice și experiența vastă a echipei noastre de specialiști.

set-de-produse-1

Am pus accentul pe inovație și comoditate, și acest lucru se reflectă în alegerea noastră de a utiliza pliculețe și flacoane de sticlă unidoză pentru formulele noastre complexe. În loc să folosești 5-6 capsule diferite, am creat o soluție mai practică și eficientă, pentru ca experiența ta să fie simplă și benefică. Pliculețele noastre și flacoanele de sticlă unidoză nu doar că asigură o dozare precisă, ci și elimină nevoia de a jongla cu mai multe produse în același timp. Astfel, te bucuri de toate beneficiile unei formule complexe într-un mod convenabil și ușor de integrat în rutina ta zilnică.

Cu Kirrano, nu vei găsi doar niște produse de sănătate, ci o soluție personalizată, bazată pe autenticitate, cercetare și angajament. Descoperă Kirrano și lasă-ne să îți demonstrăm prin rezultate, că sănătatea ta este o prioritate reală pentru noi, și nu toți sunt la fel!

Nucleul Kirrano®

 • Imagine-persoana-Lilia

  Lilia Ranogaeț

  naturopat,  fondator Portavita® și Kirrano® 

  Kirrano a luat naștere dintr-o pasiune personală către sănătate și bunăstare. Am creat acest brand cu o viziune clară: să oferim oamenilor soluții reale și eficiente pentru îmbunătățirea vieții lor, combinând pasiunea pentru sănătate cu cercetarea științifică și standardele ridicate ale calității, astfel încât fiecare persoană să poată simți pe propia piele potențialul maxim al organismului său.

 • Imagine-persoana-Oleg

  Oleg Budeanu

  inginer-biolog, doctor în științe, secretar științific al AȘM domeniul biologie moleculară

  Kirrano a luat ființă din convingerea mea profundă că putem îmbunătăți sănătatea prin știință și experiență. În laborator, am combinat pasiunea pentru biologie cu cercetarea riguroasă, creând astfel formule avansate pentru sănătate. Kirrano reprezintă o sinteză perfectă între descoperirile științifice și puterea ingredientelor naturale, oferind soluții inovatoare pentru o viață sănătoasă.

 • Imagine-persoana-Nadejda

  Doboș Nadejda

  tehnolog-șef, doctor în științe, peste 25 de ani experiență în domeniul farmaceutic și suplimente

  Kirrano a fost conceput din dorința noastră de a îmbina tehnologia de ultimă generație cu nevoile fundamentale ale sănătății umane. Prin aplicarea celor mai avansate tehnologii de producție, am creat formule precise și eficiente pentru a oferi oamenilor resursele de care au nevoie pentru o sănătate optimă. Kirrano reprezintă rezultatul angajamentului nostru de a transforma știința în soluții practice și inovatoare.

 • Imagine-persoana-Livia

  Livia Pavelescu

  Doctor, experiență peste 20 de ani

  Ca medic, am contribuit la perfectarea Kirrano prin experiența pacienților mei. Am încredere în Kirrano datorită angajamentului lor față de excelență și cercetare. Produsele lor reflectă o combinație unică de ingrediente de înaltă calitate și formule inovatoare, oferind sprijin real pentru sănătate.

Manufactura Kirrano®

Certificatele Kirrano®

 • document-atestare-2
 • document-atestare-3
 • document-atestare-1
 • certificare-marca-recunoscuta