Efectele pozitive ale spirulinei includ sprijinul sistemului cardiovascular, îmbunătățirea metabolismului, reducerea zahărului și colesterolului din sânge.

Efectele pozitive ale spirulinei includ sprijinul sistemului cardiovascular, îmbunătățirea metabolismului, reducerea zahărului și colesterolului din sânge.

Poluarea organismului cu toxine este o problemă des întâlnită în rândul oamenilor moderni, accentuată de dezvoltarea industriei chimice în secolul XXI. Creatorul noului concept de îmbătrânire psihofizică, după vârsta de treizeci și cinci de ani, observă că capacitatea de a elimina toxinele scade, principalul motiv fiind încetinirea proceselor metabolice. Adăugarea deficienței de micronutrienți la aceste tulburări metabolice agravează problema.Ce proprietăți benefice are?
Efectul Spirulinei asupra corpului uman a fost evaluat de numeroși oameni de știință, multe studii dedicându-se proprietăților sale. Spirulina susține funcționarea optimă a sistemului cardiovascular și este bogată în Omega 3 și Omega 6. Mai multe studii pe pacienți cu patologii digestive au arătat efecte pozitive asupra tractului gastrointestinal în cazul hepatitei cronice, colecistitei, ulcerului gastric și duodenal, și intestinului subțire.

Îmbunătățirea metabolismului colesterolului
Studii, deși pe eșantioane mici, au demonstrat că spirulina poate îmbunătăți nivelul colesterolului din sânge. Majoritatea participanților la aceste studii au observat o scădere semnificativă a nivelurilor de colesterol total.

Reducerea nivelului de zahăr din sânge
O meta-analiză a opt studii a confirmat capacitatea spirulinei de a reduce zahărul din sânge, trigliceridele și colesterolul total. Concluzia cercetătorilor este că spirulina poate avea un efect benefic asupra nivelului de glucoză și profilurilor lipidelor din sânge la persoanele cu diabet de tip 2.

Menținerea unui sistem nervos sănătos
Spirulina conține numeroase substanțe necesare pentru sănătatea creierului și activitatea mentală, inclusiv omega-3 și omega-6, precum și aminoacizi precum leucina, metionina și triptofanul.

HOLESTOP HSP 35+ și ANTIHOLESTOL HLS200 de la KIRRANO
Există diverse suplimente cu spirulină care diferă ca formă, compoziție și dozare. Pentru a beneficia de efectele spirulinei, este important să alegeți un produs de înaltă calitate, bogat în nutrienți, așa cum sunt cele de la KIRRANO.

AntiHolestop HLS200 și HOLESTOP HSP 35+ sunt două suplimente de la KIRRANO destinate susținerii sănătății cardiovasculare și menținerii nivelurilor normale de colesterol în sânge. Formulate cu ingrediente naturale și extracte de plante selectate pentru proprietățile lor, aceste suplimente sunt partenerii ideali pentru menținerea unei inimi sănătoase și a unei circulații optime, susținând fluxul sanguin și reducerea presiunii arteriale datorită proprietăților antioxidante.

HOLESTOP HSP 35+ este un supliment complex îmbogățit cu ingrediente esențiale pentru sănătatea inimii și echilibrul colesterolului, inclusiv extracte din spirulină, usturoi, grâu, semințe de in și chlorella. Acesta optimizează metabolismul micronutrienților și oferă numeroase beneficii esențiale, cum ar fi reducerea absorbției de colesterol, sprijinirea metabolismului energetic normal și formarea energiei intracelulare.

Alege HOLESTOP HSP 35+ pentru a-ți sprijini inima și a menține colesterolul în limite normale, contribuind astfel la o viață sănătoasă și plină de vitalitate. Cu un conținut bogat de L-leucină, Coenzima Q10, spirulină, usturoi, grâu, semințe de in și chlorella, acest produs contribuie la reducerea absorbției de colesterol, menținerea presiunii arteriale și a glicemiei normale, îmbunătățind în același timp metabolismul energetic și sănătatea psihică.

Optează pentru aceste două suplimente pentru a-ți îmbunătăți sănătatea și a-ți sprijini obiectivele de bunăstare!

Înapoi la blog