Vitamine și suplimente alimentare pentru femei 40+

 

După 40 de ani, o femeie observă noi semne de îmbătrânire. Ele sunt în mare parte asociate cu debutul procesului natural de modificări hormonale, o scădere a sintezei de colagen, o încetinire a proceselor metabolice, creșterea stresului oxidativ și inflamație cronică de grad scăzut - inflamație. Schimbările legate de vârstă în această perioadă se pot manifesta nu numai în noi riduri, ci și în primele valuri de căldură, schimbări de dispoziție, iritabilitate crescută, anxietate, oboseală mai rapidă, tulburări de somn și procese mai lente de regenerare a pielii.

Pentru a umple nevoile organismului femeilor cu vârsta peste 40 de ani pentru vitamine esențiale, macro și microelemente, au fost dezvoltate astăzi complexe speciale de vitamine și minerale, care sunt îmbunătățite suplimentar cu extracte de plante, aminoacizi și alți nutrienți importanți pentru femei.

 Un exemplu izbitor sunt complexele  inovatoare  de la KIRRANO nutraceutice , special concepute ținând cont de nevoile corpului feminin. Componentele  ajută la prevenirea schimbărilor legate de vârstă, păstrează frumusețea naturală a pielii, părul și unghiile sănătoase, protejează organismul de efectele stresului oxidativ, sistemul reproducător și menține tinerețea hormonală.

Suplimentele alimentare bazate pe „proteinele tineretului” au fost create special pentru a satisface nevoia de colagen. Colagenul formează baza țesutului conjunctiv, oferind rezistență și elasticitate pielii, tendoanelor și vaselor de sânge, rezistența oaselor, activitatea funcțională a articulațiilor și multe altele. Oamenii de știință au identificat peste 40 de gene la oameni care codifică producerea a 28 de tipuri de colagen, care fac parte din diferite țesuturi și organe. De exemplu, colagenul de tip I este prezent pe scară largă în piele, tendoane, oase, cornee și dentina dentară și este în proporție de 90 procente din tot Colagenul din organism. Complexul Colagen Marin KIRRANO ajută la menținerea frumuseții pielii, părului și unghiilor, netezește ridurile fine, crește netezimea pielii, îmbunătățește sinteza propriului colagen, îmbunătățește rezultatele procedurilor cosmetice, întărește ligamentele, articulațiile și oasele și reface carcasa musculară.

Pe fondul modificărilor hormonale la vârsta de 40 de ani+, riscul de a dezvolta boli cardiovasculare crește. Prin urmare, este recomandabil să includeți  produse pentru circulație, combinații de extracte din plante, vitamine și aminoacizi  în complexul de sprijin nutraceutic pentru sănătatea unei femei în această perioadă de viață.

Extractele din plante precum, castanul, vița de vie, au efecte multiple asupra sistemului circulator. Acestea ajută la reducerea tonusului vascular, a coagulării sângelui și a reacțiilor inflamatorii, la creșterea elasticității pereților vasculari, la reducerea riscului de ateroscleroză, la menținerea tensiunii arteriale și a frecvenței cardiace normale. În plus, ajută la menținerea funcției cognitive normale și a sănătății articulațiilor, crește sensibilitatea celulelor la insulină și imunitate, prezintă proprietăți antioxidante și antiinflamatorii și menține frumusețea pielii, părul și unghiile.

 În ceea ce privește coenzima Q10, este prezentă în toate celulele. Dar din moment ce această substanță joacă un rol foarte important în metabolismul energetic, organele și țesuturile „intensive energetice”, inclusiv inima, creierul, ficatul, rinichii și mușchii, au nevoie de ea în special. Această substanță încetinește, de asemenea, ateroscleroza și reduce efectele secundare ale statinelor.

Datorită activității sale antioxidante și capacității de a reduce inflamația, Circulatory booster reduce riscul apariției unor patologii ale ficatului, rinichilor, pancreasului și a sistemului nervos. 

 

Înapoi la blog